Kатлановска
медицински
центар

Massage

Релакс масажа парцијална 30 мин 700 ден
Релакс масажа на цело телo 60 мин 1400 ден
Релакс масажа-парцијална 60 мин 1400 ден
Рачна лимфна дренажа-комплетна 60 мин 1500 ден
Кралска масажа 45 мин 2400 ден
Медицинска масажа 45 мин 1200 ден
Анти-стрес третман со ароматични масла 60 мин 1400 ден
Медицинска масажа 15 мин. 350 ден

Male Spa

Третман за мажи / Treatment for men 60 мин 1830 ден

Polynesia

Полинезија / Polynesia 100 мин. 2440 ден
Полинезија со бања / Polynesia with bath 120 мин 3000 ден
Полинезија за двајца / Polynesia-for two 120 мин 6000 ден

Body Sculpture

Пилинг со Катлановска Спа минерали 90 мин 1520 ден
Фриги Анти стрес третман со ароматични масал 60 мин 1520 ден
Катлановска Спа кал-телесен ритуал за слабеење 60 мин 1830 ден
Катлановска Спа кал-телесен ритуал 60 мин 1200 ден
Третман со чоколадо 90 мин 1520 ден
Пакување со морски алги 90 мин 1520 ден
Липодетокс 60 мин 2000 ден
Бодиврап 60 мин 2000 ден
Пакет третман (3 X Липодетокс и 3x Bodivrap) 90 мин 10000 ден

Thermal –Mineral Spa

Термо-минерална бања (голем базен) / Thermal-Mineral Spa(big pool) 60 мин 240 ден
Термо-минерална бања(приватен базен) / Thermal-Mineral Spa(private pool) 60 мин 1200 ден
Термо-минерална бања (када) Thermal-Mineral Spa (bath) 30 мин 260 ден

Face Care

Лимфна дренажа на лице 30 мин 500 ден
Анти стрес третман на лице со ароматични масла 30 мин 800 ден
Оксигенација 60 мин 1830 ден
Третман за хидратација 60 мин 1520 ден
Колаген третман за лице 60 мин 2400 ден
Хијалурон третман за лице 60 мин 2800 ден
Силициум третман за лице 75 мин. 3200 ден
Три-пептиди третман за лице 60 мин 2000 ден
Златен третман 24 карати 60 мин 2400 ден
Вин ап лифтинг третман на лице 60 мин 2500 ден
Колагенски третман за очи 40 мин. 1000 ден

Spa Capsule

Спа Капсула-основен пакет / Spa Capsule –Essential Package 30 - 40 мин. 600 ден
Спа Капсула со пакувања / Spa Capsule with Wraps 40 мин. 1520 ден

Body Work

Frigi-Thalgo ТРЕТМАН (криотерапија) 45 мин 1520 ден
Финска сауна 30 600 ден
Hidrodetoks 30 мин 600 ден

Indocean

Медитеранско пристаниште-слатко-солен пилинг / Mediterranean port of call-Sweet and Savory Scrub 20 мин 900 ден
Египетско пристаничте-купка од скапоцено млеко / Egyptian Port of call-Precious Milk Bath 20 мин. 900 ден
Индиско пристаниште –масажа со луксузно масло / Indian Port of call-Luxurious massage oil 50 мин. 1220 ден
Кинеско пристаниште-божествено пакување на тело / Chinese Port of call-Sublime Body Wrap 20 мин. 1520 ден
Индокеан-комплетен третман / Indocean-complete treatment 110 мин. 4600 ден
Индокеан-романтика за двајца / Indocean-Romance for Two 110 мин. 9220 ден

Heddonist Offer

Приватна Катлановска забава за двајца / Private Katlanovo Spa Party for Two 180 мин. 4300 ден
Комплетно Катлановска спа задоволство- Император третман / Complete Katlanovo Spa Pleasure- Emperor’s Treatment 0 0 ден
Романтика за двајца 150 мин. 7320 ден

The Body & Soul

Масажа со топли перничиња 90 мин 1830 ден
Масажа си топли вулкански камења 90 мин 1830 ден
Јустинијан третман 120 мин 1830 ден
Александар Велики третман 150 мин 2440 ден

Kатлановска спа
Катланово, 1000 Скопје,
Република Северна Македонија

Спа центар : 02 2581002 / 076298092
Факс: 02 25 81 032
Мејл: contact@katlanovskaspa.com