Kатлановска
спа

Комфорт и задоволство за ваш пријатен и незаборавен престој

Место каде медицинската рехабилитација е синоним за комфорт и уживање

Професионална грижа, рехабилитација, релаксација и стимулација на целото тело

услуги

Прашај лекар

...

Физикална медицина со најсовремени третмани за рехабилитација на пациенти

Kатлановска спа
Катланово, 1000 Скопје,
Република Северна Македонија

Медицински услуги и сместување : 02 2581000 / 070302596
Факс: 02 25 81 032
Мејл: contact@katlanovskaspa.com