Новогодишна пакет програма 2013

Завиткајте ги вашето тело и лице во суптилен и светкав вел со новогодишните пакети 1.Третман за природна елиминација на токсини и прочистување.Детоксифицирана,вашата кожа е цврста и балансирана. Вклучува третман за детоксификација на лице,кислородна спа капсула. Цена 600 денари (1 ч.) 2.Третман за регенерација,хидратација и интензивно снабдување на кожата со кислород.Идеален третман за сатенско чувство на вашата кожа. Вклучува антистрес третман на лице, триесет минутна антистрес масажа. Цена 1500 денари (1 ч.30 мин.) 3.Третман кој е комбинација од микроелементи и кафени алги за реминерализација и тонирање на кожата.Ја обновува енергијата и го подобрува расположението.Вклучува купка со морска сол и алги и пакување со морски алги. Цена 1800 денари (1 ч.30 мин.) 4.Третман за подмладувачка нега со проверената сила на грозјето.Сетилна терапија која вклучува целосна винотерапија на тело и лице. Цена 1800 денари (1 ч.30 мин.) 5.Мед и млеко,мека обвивка завашето лице и тело. Цена 1500 денари ( 1 ч. 30 мин.) 6.Третман кој ја враќа еластичноста и цврстината на вашата кожа.Нежно милување со производите на Талго козметика.Вклучува биолошки третман на лице,масажа на грб. Цена 1500 денари (1 ч.30 мин.)


Повеќе информации


Десет дневни пакет програми за слабеење

Десет дневни пакет програми за слабеење Пакет 1. Body wrap(брзоефективен и најдобар третман кој делува на секој вид целулит и стрии и со него се постигнува совршено мазнење на фигурата) Антицелулитна масажа со лимфна дренажа на нозе и стомак Третман за слабеење со кислородна спа капсула Цена 19500 денари Пакет 2 Антицелулитен третман со ултра звук и електростимулации Кислородна спа капсула и сауна наизменично Антицелулитна масажа со лимфна дренажа на нозе и стомак Цена 7500 денари Пакет 3 Пакување со морски алги(одличен антицелулитен третман,богат со витамини и минерали кој ја регенерира кожата) Кислородна капсула и сауна наизменично Антицелулитна масажа со лимфна дренажа на нозе и стомак Цена 12000 денари


Повеќе информации

Третмани


mm

Големина: 0KB

Лимфна дренажа на лице
Масажа која ја подобрува работата на лимфниот систем, ја обновува енергијата и го продолжува животот на клетките. Ефикасно ги отстранува подочниците и го освежува лицето....[повеќе]

Времетраење:
30 min.

Цена:
8 €

Третман за чистење на лицето (Purity Ritual)
Нега без длабинско чистење на кожата....[повеќе]

Времетраење:
45 min.

Цена:
25 €

Третман за хидратација на лице (Vitality treatment)
За потполно мазна и негувана кожа....[повеќе]

Времетраење:
45 min.

Цена:
25 €

Биолошки третман
Чудотворната моќ на морските длабочини ги подмладува клетките и го успорува процесот на стареење....[повеќе]

Времетраење:
60 min.

Цена:
30 €

Лифтинг третман
Дозволете си го тоа задоволство да изгледате помладо....[повеќе]

Времетраење:
60 min.

Цена:
35 €

Длабок лифтинг третман
Кожата во менопауза за многу козметичари е ноќна мора, но за нас тоа е право задоволство и предизвик....[повеќе]

Времетраење:
60 min.

Цена:
40 €

[Прва] [Претходна] 1 2 3 4 5 6 7 [Наредна] [Последна]

© Katlanovska Spa 2008